Startend Innovatie Consultant ICT

 

 

Standplaats

Amsterdam of Utrecht

Aantal uur

40 uur per week

Werkervaring

0 - 2 jaarKrijg je er een kick van om complexe zaken te vertalen naar heldere feiten en deze in een duidelijke structuur te gieten? En wil je bijdragen aan de technologische vooruitgang van Nederland? Dan is dit zeker een job waar jij energie van krijgt!

Jouw baan als Junior Consultant Innovaties

Als Junior Consultant krijg je bij PNO direct de mogelijkheid om jouw kennis in de praktijk te brengen. Zowel je mondelinge als schriftelijke vaardigheden kun je direct je inzetten. Vanaf je eerste werkdag ga je mee naar onze klanten die aan het innoveren zijn, om te adviseren in financiele diensten (subsidies/innovatie kredieten). Jouw gesprekstechnieken komen onder meer van pas in het eerste contact met de CTO, producteigenaar of technisch medewerker. Nadat je met hen hebt gesproken en alle informatie hebt verzameld, kun je jouw schriftelijke vaardigheden toepassen bij het helder en gestructureerd schrijven van een kwalitatief goede subsidie- of krediet aanvraag. Wanneer jouw aanvraag wordt gehonoreerd, draag je bij aan de ontwikkeling van de innovatie van de klant, aan de vooruitgang van Nederland en natuurlijk dat van PNO Consultant én jouzelf!

Hoe ziet jouw profiel eruit?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Maximaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Technische affiniteit én ICT-affiniteit
 • Bekend met IT begrippen als: Data Science, Machine Learning, Cloud computing, Cyber Security, Blockchain en Neural Networks
 • Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse taal
 • Commerciële mentaliteit en een nieuwsgierige houding

Waarom is deze baan zo leuk?

 • Prima arbeidsvoorwaarden: waaronder een laptop en smartphone
 • Je komt bij allerlei soorten bedrijven over de vloer, startups, scale ups, MKB, lokale overheden, onderzoeksinstellingen en multinationals
 • Je zit in veel gevallen aan tafel met eigenaren, CTO's en het hogere management van bedrijven
 • Jouw inzichten en ideeën versnellen de innovatie, subsidie en financiering en hebben een wezenlijke impact op de technologische vooruitgang van Nederland
 • Je hebt binnen PNO Consultants een grote groep van ambitieuze, capabele en inspirerende collega’s om je heen. Iedereen heeft uiteenlopende talenten en specialismen waar je veel van kunt leren.
 • Je krijgt mogelijkheden om interne cursussen te volgen op het gebied van soft én hardskills

Wie is PNO Consultants?

PNO Consultants is hét Europees subsidieadviesbureau en dé innovatiepartner die bedrijven en non-profit helpt om goede ideeën ruimte te geven en innovatie waar te maken. PNO Consultants is ruim drie decennia geleden begonnen als kleine starter en is nu marktleider op het gebied van financierings- en innovatie advies, voor iedereen die vol vuur aan iets nieuws begint. PNO Consultants heeft circa 400 medewerkers, verspreid over 20+ vestigingen in Europa; Nederland, Italië, Spanje, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief en CV via onze online sollicitatie portal werkenbij.pnoconsultants.nl. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze recruiter Rowi Zaat, door te bellen met 06-29558848.

De werving en selectie voor deze vacature houden wij graag in eigen handen.