(JUNIOR) CONSULTANT IT INNOVATIES

 

 

Standplaats

in overleg

Aantal uur

40 uur per week

Werkervaring

0 - 2 jaar#ITInnovatie #BoeiendeITbaan

Wil je een écht boeiende baan in de IT? Wil je serieus het verschil maken met jouw IT-kennis? Dan is dit je kans: word (Junior) Consultant IT Innovaties bij PNO Consultants.

OK. Je hebt net je opleiding in de richting van IT afgerond; en je twijfelt nog of je eerst een tussenjaar neemt of direct aan de slag gaat. Of nee, je zit in het derde jaar van je eerste IT-job. Scrum en agile, je had het nooit kunnen denken, maar het begint al een beetje sleur te worden. Kortom, je beschikt over een bak met kennis maar je zoekt nog naar een bevredigende invulling van je carrière.

Herken jij jezelf hierin? Dan moet je ons zeker even bellen. Wie zijn wij? Wij zijn PNO Consultants. Ooit begonnen als spin-off van de Universiteit Twente, nu marktleider in Nederland en Europa op het gebied van innovatie- en subsidieconsultancy. Wij bedienen dagelijks geweldig mooie IT-klanten. Van kleine start-ups met een fantastische innovatie tot en met gevestigde internet-corporates, en alles daar tussenin. Onze IT Consultants helpen hen hun innovaties van de grond te krijgen. Door adviezen te geven en door subsidies te realiseren. IT-ontwikkelingen bestuderen, overleggen met klanten, brainstormen met collega’s, aanvragen opstellen, pitchen, onderhandelen: het zit er allemaal in. 

Waarom zoeken wij jou? In de eerste plaats omdat we op dit moment hard groeien en de opdrachten binnen stromen. We willen onze klanten optimaal van dienst kunnen blijven. Met jouw IT-kennis kun je onze klanten helpen verder te innoveren, en daarmee help je ons.
Maar we willen ook een rol van betekenis spelen in jouw loopbaan. Onze consultants, ook diegenen die alweer een volgende stap hebben gezet, ervaren hun job zonder uitzondering als leerzaam, verrijkend en bepalend voor hun verdere loopbaan. Dat komt door de grote diversiteit aan opdrachten, de stimulerende en internationale werkomgeving en, gewoon ook, de fun. Dit is precies zoals we het graag zien. 
We trekken samen op, jij brengt ons jouw kennis, inzet en nieuwe inzichten en wij helpen jou groeien, met opleidingen, een inspirerende werkomgeving en, natuurlijk, een prima arbeidsvoorwaardenpakket.


De PNO way-of-work sluit helemaal aan bij deze tijd. We hebben vestigingen in het hele land dus of je nu in Maastricht, Enschede of Amsterdam woont: er is altijd een team dat om jou zit te springen.
Natuurlijk werken we nu grotendeels online, maar de eerste fysieke vrijdagmiddagborrel – op 1,5 m afstand – heeft alweer plaatsgevonden.


Dus. Waar jouw thuisbasis ook is, heb jij een diploma in de richting van IT op zak (HBO of hoger), zit het met jouw schrijfvaardigheid wel goed en heb je de afgelopen maanden minstens één keer afgevraagd of ‘dit het nu is’, grijp dan nu de telefoon en laat ons weten dat je interesse hebt! Wil je videobellen via Teams? Dat kan! Neem dan contact op met onze recruiter Rowi Zaat, door te bellen met 06-29558848.

De werving en selectie voor deze vacature houden wij graag in eigen handen.