ERVAREN JURIST / ADVISEUR SUBSIDIES EN INNOVATIE

 

 

Standplaats

Amsterdam/Utrecht/Den Haag

Aantal uur

32 - 40 uur per week

Werkervaring

minimaal 3 jaarVoor het Business Legal Team van PNO zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende jurist subsidies en innovatie voor 32 á 40 uur in de week, bij voorkeur standplaats Amsterdam, Utrecht, of Rijswijk.

Jouw baan als medior/senior Jurist bij PNO Consultants B.V. 

Wat werken als jurist bij PNO bijzonder maakt, is dat je een brede advies- en procespraktijk hebt in een regionaal, Nederlands en Europees speelveld, in verschillende sectoren (waaronder duurzaamheid en klimaat, IT, overheid en onderzoeksinstellingen). De zaken waarvoor onze juristen worden ingeschakeld hebben vaak betrekking op actueel (Europees) beleid en nieuwe wetgeving. Deze continue ontwikkeling in combinatie met verschillende belangen van stakeholders en de vaak complexe vragen maakt het werk uitdagend en interessant.

Je bent direct aanspreekpunt voor klanten en collega’s en geeft zelfstandig juridisch advies bij het aanvragen en uitvoeren van innovatieve Nederlandse en Europese subsidieprojecten. Denk bijvoorbeeld aan een staatssteunadviezen, het voeren van  bezwaar- en beroepsprocedures, het opstellen van subsidieregelingen of een samenwerkingsovereenkomst voor project partners in een consortium.

Met jouw inzet draag je actief bij aan het succesvol uitvoeren van innovatieve projecten door onze klanten. Je denkt vaak al op voorhand mee over een kwestie en geeft hierover praktisch toepasbaar advies binnen de wet- en regelgeving. De korte lijnen met de andere teams van PNO geeft een extra dimensie aan jouw functie, zowel werkinhoudelijk als sociaal gezien. PNO is een werkgever die ruimte biedt om zelf ideeën in te brengen en jezelf te ontwikkelen. 

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid, bij voorkeur specialisatie bestuursrecht of Europees recht 
  • Affiniteit met subsidies en/of innovatie is een pré
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het bestuursrecht en/of Europees recht
  • Communicatief, analytisch en oplossingsgericht
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels

Waarom is deze baan zo leuk? 

  • Geen dag is hetzelfde, je werkt aan afwisselende opdrachten voor bedrijven (van start up tot multinational), kennisinstellingen en overheden
  • Een informele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief, ambitie en ondernemerschap
  • Een grote groep van leuke, inspirerende en deskundige collega’s om je heen, met uiteenlopende talenten en specialismen waar je veel van kunt leren
  • Interne- en externe trainingen met aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden (mede op basis van jouw werkervaring)

Wie is PNO Consultants? 

PNO Consultants is hét Europees subsidieadviesbureau en dé innovatiepartner die bedrijven en non-profit helpt om goede ideeën ruimte te geven en innovatie waar te maken. Dit doen wij door projectideeën te ontwikkelen, subsidies te werven en ondersteuning te bieden bij de uitvoering van projecten. De juristen bij PNO werken dan ook op het snijvlak van het bestuursrecht, fiscaal recht (WBSO), civiel recht (samenwerkingsovereenkomsten) en Europees recht.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief en CV via onze online sollicitatie portal: werkenbij.pnoconsultants.nl. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze recruiter Rowi Zaat, door te bellen met 06-29558848.

De werving en selectie voor deze vacature houden wij graag in eigen handen.